free html templates

Basisvoetverzorging

30 minuten

Reinigen en ontsmetten van de voeten
Knippen en vijlen van de nagels
Eeltvijlen
Mini voetmassage

Medische pedicure

60 minuten*

Anamnese(**)
Reinigen, ontsmetten en inspectie van de voeten
Knippen en vijlen van de nagels
Verzorgen nagelriemen en nagelwallen
Behandelen van eelt, eeltpitten, kloven, ingegroeide nagels, schimmelnagels etc.
Korte voetmassage met aangepaste voetcrème

(*) Indien een medische voetverzorging langer duurt dan 1 uur doordat er extra voetproblemen zijn zal er een supplement aangerekend worden of moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden.

(**) Aan de hand van gerichte vraagstelling wordt informatie i.v.m. patiënt/klant verzameld en in kaart gebracht om zodoende de actuele toestand van de voetaandoening(en) beter te begrijpen.  Dit gebeurt éénmalig tijdens de eerste afspraak.  Hiervoor wordt extra tijd voorzien.

Spa pedicure

90 minuten

Een vitaliserend, verfrissend voetbad dat helpt tegen vermoeide, branderige en transpirerende voeten. De natuurlijke etherische oliën van lavendel, rozemarijn en tijm bevorderen de doorbloeding. De voeten blijven langere tijd warm en worden gestimuleerd. Dit licht alkalisch badzout met huidvetherstellende componenten reinigt tot diep in de poriën en maakt de huid weer soepel. Verweekt eelt en knobbels.

Scrub van de voeten en onderbenen

Voetmasker Lavendel of Amandel 
Lavendel vermindert vermoeidheid en pijnlijke voeten met een rustgevend en verfrissend effect dankzij lavendel extract en menthol.
Amandel biedt comfort en voedt droge voeten, verzacht ruwe plekken met amandel-extract.

Intensieve massage van de voeten en onderbenen

Orthoplastie - siliconen ortheses

Een siliconen orthese is een uitwendig gedragen hulpmiddel, dat direct op uw voet of teen gemaakt wordt, voor een perfecte pasvorm.  
Dit hulpmiddel kan twee verschillende functies vervullen, nl. een ontlastende en ondersteunende functie of een corrigerende functie.
Een op maat gemaakte orthese vermindert de druk, wrijving en irritatie aan uw voeten, tenen en nagels en biedt optimaal comfort en bescherming.


Onychoplastie - herstel nagelplaat

Onychoplastie is het aanbouwen van een gedeeltelijk verwijderde nagelplaat om het stukje ontbrekende nagel te vervangen en de uitgroei van de nagelplaat in de juiste richting te sturen.
Een nagelprothese voor een teen is vaak niet enkel esthetisch, maar ook medisch verantwoord.
Dankzij deze techniek kan de kapotte, afbrokkelende of gescheurde nagel hersteld worden.
Het ondersteunt de heropbouw van zieke, beschadigde nagels.

Orthonyxie - herstel ingegroeide nagel

Bij orthonyxie wordt een plastieken of metalen nagelbeugel op de nagel geplaatst. De nagelbeugel zal ervoor zorgen dat de nagel recht groeit. Deze therapie wordt gebruikt bij pijnlijke nagelwallen, ingegroeide nagels, enz. De beugel zal er voor zorgen dat de nagel na verloop van tijd terug recht groeit. Hij geeft geen belemmeringen voor de patiënt. Lopen, zwemmen, baden is geen probleem. De therapie is volledig pijnloos en geeft onmiddellijk resultaat. 

Semi permanente nagellak

Het grote verschil tussen kunstnagels (acryl of gel) en semi-permanente nagellak is dat bij een semi-permanent systeem de natuurlijke nagel niet verlengd wordt en we de nagel niet beschadigen.
Bij semi-permanente nagellak worden enkele dunne laagjes op de natuurlijke nagel aangebracht om deze te verstevigen. De nagellak blijft gemiddeld een 2 à 3 tal weken op de nagel zitten.
Het soak-off systeem  kan enkel door de nagelstyliste verwijderd worden.
Het semi-permanente systeem kan aangebracht worden op zowel hand als teennagels.

Verzorgingsproducten nagels

Dadi' Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan de nagelriem.
Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen.
Avocado, olijf en jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. 
Er werd natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxidant. 
Dit mengsel van 21 essentiele oliën heeft een aangename geur en kan gebruikt worden voor handen en voeten.

Dit product wordt aangeboden in uw salon in 3,75 ml verpakking.  

Verzorgingsproducten 

Gespecialiseerde verzorgingsproducten om de huid optimaal te voeden en te verzorgen.

Specifieke producten die de voeten beschermen tijdens het sporten en op die manier meer comfort bieden tijdens het uitoefenen van de activiteiten.

Producten op basis van essentiële oliën. Essentiële oliën (ook wel aromatische of etherische oliën genoemd) worden op natuurlijke wijze veelal uit geurige heilzame planten gewonnen. Ze activeren het afweersysteem, zijn nuttig voor lichaam en geest en hebben een gunstige invloed op de gezondheid. Elke natuurzuivere olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen en dit mengsel van werkzame stoffen bepaalt de werking en eigenschappen.